Makina luksoze me qera ne tirane


Makine kabriole me qera / Makine me qera in  makina me qera rinas keeping with nuse / Makine e bardhe me qera in line with nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport / Makina me qera according to video klipe
Publike para 475 diteve – Me date 31/07/2021 Ora 2:05:00 AM

Për të rezervuar për makinë me qera, kontaktoni në Whatsapp: +355697410707
Nuk keni pse blini një makinë të re kur, të ne e merrni me qira për aq ditë sa ju dëshironi.
Kontaktoni në Whatsapp për të marrë ofertën e momentit në vartësi të ditëve dhe modelit të makinës.
Për makinat e dasmave me qera një ditore, makina më e lirë fillon nga one hundred twenty euro dita.
Maksimum për km brenda 24 orëve është deri në 150 km.

Shënim : Për të bërë rezervimin duhet të bëni 50% të pagesës minimalja 72 orë përpara.
Pagesa bëhet pranë zyrave tona ose në bankë te BKT, ose me Wester Union/ Money Gram dhe RIA.

Ju mirpresim në adresat tona:
Në Tiranë te Astiri.
Të aeroporti Tirana International – Nënë Tereza
Në Durres te ura e Dajlanit në plazh.
Rruga e Barrikadave te Galeria në Katin e dytë – Tiranë

FORMULARI I PLOTESIMIT PER POROSIN
Emri i Biznesit qe jep oferten : Makina Me Qera Albania
Cmimi : I diskutueshem!
* Ploteso te dhenat e meposhtme per te bere porosine…

Emri i produktit :
Makina luksoze me qera ne tirane / / Makine kabriole me qera / Makine me qera in keeping with nuse / Makine e bardhe me qera according to nuse Rent A Car In Albania / Makine me qera ne aeroport / Makina me qera in step with video klipe


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *